Zonnepanelen

Het laten reinigen van uw systeem zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Vervuiling kan de goede werking en de levensduur van uw panelen beïnvloeden. Een goed onderhouden systeem draagt bij aan het milieu en aan uw portemonnee!

De stap naar een beter milieu en een besparing in uw energie is gezet bij de aanschaf van uw zonnepanelen. Echter is het van groot belang dat uw panelen met regelmaat gereinigd worden.

Waarom?

Met het reinigen van panelen zorgt u ervoor dat er weer volop zonlicht opgevangen kan worden. U zult begrijpen dat er in de loop der jaren steeds minder licht opgevangen wordt. Door de panelen te reinigen verwijderd u stof, vuil en aanslag en zal het optimale resultaat weer behaald worden.

Osmose water

Osmose water is puur water zonder toepassing van chemicaliën (niet milieu belastend). Het water is gedemineraliseerd en ontkalkt. Met dit water kunnen alle oppervlakten gereinigd worden. De belangrijkste eigenschap van osmose water is dat het een enorm reinigend vermogen heeft en vuil oplost, waardoor het gereinigde oppervlak streep- en vlekkeloos opdroogt.