Verstopte afvoer

Heeft u een verstopte afvoer? Dan bent u bij Segeren Cleaning aan het juiste adres. Zowel voor particulieren als bedrijven nemen wij graag u de klus uit handen.

Verstopte afvoer

Naast het schoonmaken van gevels, daken en straatwerken, staan wij ook voor u klaar op het gebied van andere werkzaamheden. Is uw afvoer bijvoorbeeld verstopt?  Stel ons de vraag en wij zorgen voor een passende oplossing.

Wij kunnen ervoor zorgen dat na onze reiniging een schone en wederom aantrekkelijke en representatieve omgeving ontstaat. Er word gewerkt op een milieu vriendelijke manier, uitsluitend met water en niet met reinigingsmiddelen of andere chemicaliën. Materialen worden weer mooi en duurzaam.

Segeren Cleaning

Vraag de gemiddelde persoon hoe het gaat en ongetwijfeld is de reactie meer dan eens ‘Druk, druk, druk!’. We werken veertig uur per week, willen voldoende tijd en aandacht aan de kinderen geven, blijven investeren in de relatie en er het liefst ook nog een bruisend sociaal leven op na houden. ‘Ontzorgen’ – op alle mogelijke terreinen – is dan ook welkom. Want zeg nu zelf, heeft u in het weekend nog zin de boel volledig te reinigen, alles rondom uw huis weer toonbaar en netjes te maken?

Maar het is wel van het grootste belang. Verwaarlozing heeft onherroepelijk effect op de waarde van een woning. En laten we wel wezen, niemand wil tegen een vies huis, smerige schutting, vuil straatwerk en vuile tegels aankijken. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen. Segeren Cleaning neemt u deze klus graag uit handen. Dit bedrijf is kortgeleden van start gegaan en legt zich toe op reinigingswerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Want voor die laatste groep geldt natuurlijk hetzelfde. Een bedrijfspand – en het terrein waarop zich dat bevindt – is het visitekaartje van een ondernemer. Een smerig pand zal menig klant meteen rechtsomkeer doen maken

Heeft u een verstopte afvoer en wilt u daar zelf geen energie aan verspillen of omkijken naar te hebben? Dan weet u wat te doen. John Segeren staat alvast startklaar om u die klus uit handen te nemen!