Straatwerk / Bedrijfspanden

U heeft besloten om een verharding aan te laten brengen. Of het nu gaat om straatstenen, beton, betonklinkers, natuursteen of ander materiaal, u heeft hiervoor een investering moeten doen. Het is zonde om de waarde van deze investering te laten dalen door verharding. Deze verharding kan komen door vervuiling, mos,weer en wind ,zand , bladeren, enzovoort.

Na jaren van gebruik van de aangelegde bestratingen treedt vervuiling op. Deze vervuiling ontstaat vooral door weer- en verkeer en andere verontreinigingen. de originele bestrating verliest hierdoor zijn oorspronkelijke kleur. Een grauw uiterlijk ontstaat.

De oorspronkelijke uitstraling van de bestrating verliest zijn gezicht. Daarnaast verliest het onnodig de waarde van de investering die destijds is gedaan. Mensen voelen zich bovendien vaak minder op hun gemak in een vervuilde omgeving.

Een schone leef / werk / winkel gebied is aantrekkelijk voor alle gebruikers. Dit geeft een verzorgde uitstraling en de bezoekers voelen zich veiliger. Een schone omgeving heeft een preventieve werking.

Wij kunnen ervoor zorgen dat na onze reiniging een schone en wederom aantrekkelijke en representatieve omgeving ontstaat. Er word gewerkt op een milieu vriendelijke manier, uitsluitend met water en niet met reinigingsmiddelen of andere chemicaliën. Materialen worden weer mooi en duurzaam.