Over ons

Vraag de gemiddelde persoon hoe het gaat en ongetwijfeld is de reactie meer dan eens ‘Druk, druk, druk!’. We werken veertig uur per week, willen voldoende tijd en aandacht aan de kinderen geven, blijven investeren in de relatie en er het liefst ook nog een bruisend sociaal leven op na houden. ‘Ontzorgen’ – op alle mogelijke terreinen – is dan ook welkom. Want zeg nu zelf, heeft u in het weekend nog zin de boel volledig te reinigen, alles rondom uw huis weer toonbaar en netjes te maken?

Maar het is wel van het grootste belang. Verwaarlozing heeft onherroepelijk effect op de waarde van een woning. En laten we wel wezen, niemand wil tegen een vies huis, smerige schutting, vuil straatwerk en vuile tegels aankijken. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen. SegerenCleaning neemt u deze klus graag uit handen. Dit bedrijf legt zich toe op reinigingswerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Want voor die laatste groep geldt natuurlijk hetzelfde. Een bedrijfspand – en het terrein waarop zich dat bevindt – is het visitekaartje van een ondernemer. Een smerig pand zal menig klant meteen rechtsomkeer doen maken.

foto-over-ons

Het juiste moment
Het gezicht achter SegerenCleaning is John Segeren. “Zelfstandig ondernemerschap is mij niet onbekend. Het bloed kruipt vermoedelijk toch waar het niet gaan kan, want het begon steeds meer te kriebelen iets voor mezelf te beginnen. En het juiste moment daarvoor is nú aangebroken.”, vertelt hij enthousiast.

Gemak alom
“Daarbij ben ik overigens niet over die spreekwoordelijke één nacht ijs gegaan, maar heb het meteen professioneel aangepakt. Ik heb een kar aangeschaft met daarin een unit, inclusief twee watertanks zodat ik voor ruim een uur water op kan slaan en bij mijn klanten geen stroom of wat dan ook nodig heb. Ik zet hem op de stoep, trek de waterslang naar het dichtstbijzijnde kraantje en ga van start. Gemak alom. En alles is mogelijk. Huizen, bedrijfspanden, straatwerk, boeiboorden, dakkapellen, gevels, schuttingen en zonnepanelen; iedere opsomming gaat mank aan onvolledigheid. ‘Nee’ zult hier zelden horen. Bovendien beschik ik over professionele apparatuur die tot maar liefst 240 Bar gaat, wat zijn uitwerking niet zal missen. Daarnaast heeft men hier ook nog eens de keuze tussen koud of warm reinigen,” besluit hij gedreven.

Startklaar
Wilt u een nette woon- of werkomgeving zonder daar zelf enige energie aan te verspillen of omkijken naar te hebben? Dan weet u wat te doen. John Segeren staat alvast startklaar om u die klus uit handen te nemen!

SegerenCleaning-logo

Bel of mail voor een afspraak:
John Segeren (Made/Drimmelen)
06 – 25 06 10 89
info@segerencleaning.nl
www.segerencleaning.nl

vcaBHV